Magnus M. Thunestvedt AS

Om oss

Om oss

Magnus M. Thunestvedt AS
Magnus M. Thunestvedt AS er en av Hordalands største og eldste elektroentreprenører. Vi har siden etableringen i 1922 hatt kontinuerlig fokus på kvalitet, innovative løsninger og god service.

En moderne bedrift med lange tradisjoner

Magnus M. Thunestvedt AS er en av Hordalands største og eldste elektroentreprenører. Vi har siden etableringen i 1922 hatt kontinuerlig fokus på kvalitet, innovative løsninger og god service.

Dette har ført til at vi i dag, 90 år etter, er et solid konsern som leverer totale løsninger innen elektro- og teletjenester til næringsliv, offentlig virksomhet og private kunder - alt fra mindre svakstrømsinstallasjoner til totalentrepriser med energi- og miljøvennlige systemer.

Konsernet Thunestvedt AS

- en sammensveiset familie

Fra hovedkontoret i Bergen, og med avdeling på Osterøy, utgjør morselskapet Thunestvedt AS, sammen med de tre datterselskapene Vangen Elektriske AS på Voss, Sæterdal Elektro AS i Vaksdal og Vestgar Elektro AS på Sotra, en sammensveiset familie. Med lokale montørstasjoner strategisk plassert rundt i fylket dekker vi et stort område, helt fra Bergen til Sogn og Hardanger. Det betyr at du som kunde kan forholde deg til ett selskap og ett kontaktpunkt, så gjør vi resten.

Vi ønsker å være din foretrukne elektroentreprenør gjennom våre erfarne ansatte, holde et kontinuerlig fokus på de siste løsningene innen elektrofaget og ha et løsningsorientert, innovativt samarbeid, med deg og din bedrift.

Benytt oss som din faste servicepartner eller som totalleverandør ved oppføring av ditt nye anlegg - vi leverer som avtalt!

- Vår visjon

Thunestvedtkonsernet  skal være markedets ledende energitekniske entreprenør.

- Våre verdier

I Thunestvedtkonsernet arbeider vi sammen for å levere verdi til våre kunder. 
Vi tror sterkt på et felles sett av verdier og prøver til enhver tid å etterleve disse.

Pålitelig: Vi setter pålitelighet i høysetet og alle våre kunder skal oppleve dette i kontakten med våre ansatte.

Handlekraftig: Vi er sterke på kompetanse, gjennomføringsevne og handlekraft. Dette setter oss i stand til å skape de beste tekniske og miljørettede løsningene for våre oppdragsgivere.

Nytenkende:  Våre medarbeidere er mer enn bare teknisk fagpersonell – de er samarbeidspartnere som skaper merverdi og innovasjon for våre oppdragsgivere.


Thunestvedtkonsernet - en god kobling

  • Nelfo
  • Godkjent for ansvarsrett
  • Energien
  • Miljøfyrtårn
  • SS Kontrollforetak
  • Godkjent lærlingebedrift